info@izostaklo.com.mk   00389 (0)48 402 110 mk en
< Назад

Т/20 - Долно стакло под шофершајбна

Т/20 - Долно стакло под шофершајбна

1.000 ден

Вовед

- Цената се однесува за калено стакло флот 5мм.
- Калено стакло во боја може да се испорача само со претходна нарачка.
- Цената за калено стакло во боја е повисока за 300 денари (5 еур)
- Испорака се врши само на територијата на Р.Македонија. За испораки во странство, Ве молиме да се јавите во нашиот комерцијален сектор, на


Опис

Рамно калено стакло со 3 отвори
-За купување на поголеми количини, одобруваме количински попуст, и тоа:
од 2-5 парчина, 5%
од 6-15 парчина,10%
од 16-20 парчина,15%

Модел

Шифра : 1783
Во залиха: Да

Т/20 - Долно стакло под шофершајбна