info@izostaklo.com.mk   00389 (0)48 402 110 mk en

TRAVEGO - Странично

18.800 ден

Вовед

- Нарачка може да се направи со кликнување на копчето „КУПИ„ или на нашиот телефон (048) 402 110.
- Испорака се врши само на територијата на Р.Македонија.
- Плаќањето се врши на лице место, во просториите на фабриката, или на нашата жиро сметка-подетални информации можете да најдете во менито„Правила за корисниците„.


Опис

Криво калено стакло со штампа

Модел

Шифра : 1912
Во залиха: Да

TRAVEGO - Странично