info@izostaklo.com.mk   00389 (0)48 402 110 mk en

ШОФЕРШАЈБНИ ЗА АВТОБУСИ И ПАТНИЧКИ КОМБИНА

- ИЗО СТАКЛО ДОО Прилеп, е единствен производител на ветробрански стакла, како и калени стакла за патнички возила, автобуси и товарни возила, на територијата на Р. Македонија. - Овие стакла се прикажани во вид на скици, со податоци за тоа дали станува збор за ламинирано стакло, калено рамно или криво калено стакло, или стакло со штампа. Систематизирани по вид и производител, Ви даваат можност на брз и едноставен начин да го изберете својот производ. - Постојаната залиха од околу 1000 различни видови на стакло, ни овозможува да Ви понудиме брзо решение. - Оние видови на стакла кои не се влезени во нашиот каталог, можат да бидат произведени, на барање на нашите клиенти. -За поголеми количини, одобруваме количински попуст.

V-TA-1.jpg

VANHOOL: Т-А 186- Предна шофершајбна

0 ден

Детали
V-EOS-1.jpg

VANHOOL: EOS 200 LOW- Предна шофершајбна

0 ден

Детали
N-Eu-1.jpg

NEOPLAN: EUROLINER-Предна шофершајбна

0 ден

Детали
Sky-2.jpg

NEOPLAN: SKYLINER-108-Предна шофершајбна

0 ден

Детали
Sky-1.jpg

NEOPLAN: SKYLINER-132- Предна шофершајбна

0 ден

Детали

Страна 1 од 27, прикажува 5 записи (запис) од вкупно 134