info@izostaklo.com.mk   00389 (0)48 402 110 mk en

Стакло до врата

2.500 ден

Вовед

- Цената се однесува за калено стакло флот 5мм.
- Калено стакло во боја може да се испорача само со претходна нарачка.
- Цената за калено стакло во боја е повисока за 300 денари (5 еур)
- Испорака се врши само на територијата на Р.Македонија. За испораки во странство, Ве молиме да се јавите во нашиот комерцијален сектор, на телефон (048) 402 110
- Нарачка може да се направи со кликнување на копчето „КУПИ„ или на нашиот телефон (048) 402 110.
- Плаќањето се врши на лице место, откако ќе го примите производот на врата, или на нашата жиро сметка-подетални информации можете да најдете во менито„Правила за корисниците„.
- Го плаќате производот во ИСТ ИЗНОС колку што е наведен на нашата веб страна, зголемен за дополнителни денари за услугата курирска пошта.


Опис

Рамно калено стакло без отвори,
-За купување на поголеми количини, одобруваме количински попуст, и тоа:
од 2-5 парчина, 5%
од 6-15 парчина,10%
од 16-20 парчина,15%

Шифра : 1459
Во залиха: Да

Стакло до врата