info@izostaklo.com.mk   00389 (0)48 402 110 mk en

КАЛЕНИ СТАКЛА ЗА ГРАДЕЖНА МЕХАНИЗАЦИЈА

- ИЗО СТАКЛО ДОО Прилеп, е единствен производител на калени стакла за земјоделска и градежна механизација на територијата на Р. Македонија. - Калените стакла за градежна механизација се прикажани во вид на скици, со податоци за тоа дали станува збор за рамно или криво калено стакло, стакло со штампа, како и за тоа дали има отвори или не за дадениот производ. Систематизирани по вид и производител, Ви даваат можност на брз и едноставен начин да го изберете својот производ. - Постојаната залиха од околу 1000 различни видови на стакло, ни овозможува да Ви понудиме брзо решение. - Оние видови на стакла кои не се влезени во нашиот каталог, можат да бидат произведени, на барање на нашите клиенти, -За поголеми количини, одобруваме количински попуст.

LIEBHERR: Предна шофершајбна

0 ден

Детали
predna sof-99.jpg

MERLO: Предна шофершајбна

0 ден

Детали
Predna-3CX.jpg

JCB: 3CX- Предна шофершајбна

9600 ден

Детали
desno krivo-3CX.jpg

JCB: 3CX- Десно стакло

4700 ден

Детали
zadna 3CX-2005.jpg

JCB: 3CX- Задна шофершајбна

14000 ден

Детали

Страна 1 од 38, прикажува 5 записи (запис) од вкупно 189