info@izostaklo.com.mk   00389 (0)48 402 110 mk en

J5 - Задна шофершајбна

0 ден

Вовед

- Нарачка може да се направи со кликнување на копчето „КУПИ„ или на нашиот телефон (048) 402 110.
- Испорака се врши само на територијата на Р.Македонија.
- Плаќањето се врши на лице место, во просториите на фабриката, или на нашата жиро сметка-подетални информации можете да најдете во менито„Правила за корисниците„.


Опис

Рамно калено стакло, 1993 год.
-За купување на поголеми количини, одобруваме количински попуст, и тоа:
од 2-5 парчина, 5%
од 6-15 парчина,10%
од 16-20 парчина,15%

Шифра : 1586
Во залиха: Да

J5 - Задна шофершајбна