info@izostaklo.com.mk   00389 (0)48 402 110 mk en

Долно од шофершајбна

0 ден

Вовед


Опис

Рамно калено стакло, без отвори
-За купување на поголеми количини, одобруваме количински попуст, и тоа:
од 2-5 парчина, 5%
од 6-15 парчина,10%
од 16-20 парчина,15%

Шифра : 1553
Во залиха: Да

Долно од шофершајбна