info@izostaklo.com.mk   00389 (0)48 402 110 mk en

ДИГАЛКИ

- ИЗО СТАКЛО ДОО Прилеп, е единствен производител на калени стакла за земјоделска и градежна механизација на територијата на Р. Македонија. - Калените стакла за дигалки се прикажани во вид на скици, со податоци за тоа дали станува збор за рамно или криво калено стакло, стакло со штампа, како и за тоа дали има отвори или не за дадениот производ. Систематизирани по вид и производител, Ви даваат можност на брз и едноставен начин да го изберете својот производ. - Постојаната залиха од околу 1000 различни видови на стакло, ни овозможува да Ви понудиме брзо решение. - Оние видови на стакла кои не се влезени во нашиот каталог, можат да бидат произведени, на барање на нашите клиенти, -За поголеми количини, одобруваме количински попуст.

LIEBHERR: Предна шофершајбна

0 ден

Детали
predna sof-99.jpg

MERLO: Предна шофершајбна

0 ден

Детали
35-13-predna-2.jpg

MERLO: 35-13 EVC - Предна шофершајбна

0 ден

Детали
35-13-zadna.jpg

MERLO: 35-13 EVC - Задна шофершајбна

0 ден

Детали
35-13 -stranicno.jpg

MERLO: 35-13 EVC - Странично

0 ден

Детали

Страна 1 од 3, прикажува 5 записи (запис) од вкупно 13